Cursos personalitzats

Cursos totalment creats i pensants per a tu. Tu proposes les teves idees, l’activitat que t’agradaria fer, les teves inquietuds artístiques, la teva afició, el teu projecte, com i quan ho voldries fer i nosaltres et donarem la solució. Organitzarem i crearem la teva activitat, el teu curs, el teu taller  amb les dates que et convinguin, totalment a la teva mida, adaptat a tu i a les teves necessitats.

 

Per completar el curs, també us podem informar, aconsellar i organitzar visites turístiques i culturals pel nostre entorn, rutes, caminades, escapades, sortides…

 

Encara no t’has animat? Contacta amb nosaltres i de ben segur que quedaràs satisfet de l’experiència que gaudiràs.

Aforament màxim 8/10 mínim 6/8
Pressupost sobre comanda.

Cursos personalitzats per a grups

Si sou un grup i us agradaria gaudir d’una gran experiència fent un curs amb nosaltres, però el problema és que les dates dels cursos organitzats pel centre no us van bé, només heu de contactar amb nosaltres i traslladar-nos les vostres intencions. Nosaltres us oferirem i us organitzarem una alternativa idònia pel vostre grup i durant les dates que us convingui.

 

Per a qualsevol petició especial, no dubteu en contactar-nos.

 

Si sou un grup i veniu de fora del país us oferim servei d’anada i tornada a l’aeroport.

Tallers per a grups d’amics com a experiència en el món de la ceràmica

Transmetent la passió per l’art partint dels elements més bàsics, la terra, l’aigua i el foc, tot embolcallats per un entorn de natura en estat pur, us oferim una experiència inoblidable amb la vostra colla d’amics.

Tallers familiars amb nens

Voleu gaudir d’un fantàstic dia d’activitat artística i compartir l’experiència amb els vostres fills/es? Al centre us oferim aquesta oportunitat. Tenim l’espai idoni per desenvolupar la creativitat entre pares i fills. No ho deixeu passar i oferiu a la vostra família el plaer de gaudir junts del moment i d’endinsar-vos plegats en aquesta experiència artística.

Estades per escolars des de primària fins a batxillerat

Estades de dos o més dies amb allotjament i àpats inclosos per dur a terme activitats artístiques escolars, crèdits, trobades educatives…

 

Una experiència molt allunyada de les colònies tradicionals.

 

Els valors sobre els quals ens basem són:

 

Innovació i dinamisme per motivar l’esperit creatiu dels futurs educadors, artistes o simplement de les persones que senten curiositat per aquest món amb l’atenció posada en la responsabilitat social i la sostenibilitat que tant reclama el nostre planeta.

 

Aforament amb allotjament màxim 30 alumnes. Mínim 15/20.
Estades d’un dia màxim 50 persones mínim 20 alumnes.

 

Pressupost sobre comanda.

Espais per a realització de projectes

Dirigit a acollir artistes o artesans amb necessitat de dur a terme un projecte concret i que es trobin necessitats d’espais.

 

  • Projectes d’execució individual
  • Projectes d’execució col·lectiva
  • Assessorament en l’execució
  • Cuites dels productes resultants
  • Allotjament per als artistes

Ajudem a estimular la iniciativa i la creativitat, treballant en equip i practiquem la cultura participativa. Consultes per a presentació de projectes i pressupostos, enviar per correu electrònic a info@esceramicbisbal.net

Assessorament i execució de projectes artístics

Estem especialitzats en el món de la ceràmica.

Si tens al cap realitzar un projecte o reproducció d’un producte, nosaltres et podem assessorar en els processos de producció, materials, temps d’execució… i et proporcionarem el millor fabricant per al teu producte.

Per consultes, concretar visites o videoconferències: info@esceramicbisbal.net

T'informarem quan tinguem places. Deixan's un email amb el que poguem contactar amb tu.