Qui som

En un poble  en el qual la ceràmica i la cultura són tradició. L’escola de ceràmica de La Bisbal, situada en plena natura, s’ha consolidat com un centre de creació, formació, investigació d’activitats artístiques i ceràmica contemporània, molt arrelat a la seva terra i obert a públics de tot el món.

Des de 1972...

En els nostres orígens socials i culturals on la imatge i la forma sovint prenen el protagonisme, amb l’objectiu de dotar d’instruments necessaris a futurs artesans professionals. Volem oferir als nostres alumnes una formació de qualitat on puguin trobar les seves matèries primeres al seu entorn natural i en estat pur.

 

Som una empresa familiar, que durant els nostres 50 anys de vida, hem esdevingut un centre pioner en formació d’arts i oficis on la qualitat és la nostra raó de ser.

 

 

El disseny i la distribució dels espais de les nostres instal·lacions, són idonis per al desenvolupament de l’art i la creativitat conjuntament amb una estreta relació amb el nostre entorn sociocultural que ens proporcionen una interdisciplinarietat amb l’art, l’artesania i el disseny.

 

El nostre equip de professionals disposa d’una àmplia experiència docent per poder acompanyar, guiar i ajudar als alumnes en el seu procés formatiu i creatiu. En el nostre projecte pedagògic és molt important treballar amb col·lectius de diferents capacitats artístiques, adaptant la nostra metodologia per tal que l’alumne pugui gaudir creant les seves peces.

Compromís

El compromís que sentim cap a la societat actual com a instruments d’integració social, cultural i educatiu, posa una especial atenció en aquelles persones en situació d’atur i vulnerabilitat en el treball. Aquestes accions és portem a terme amb el servei d’ocupació de Catalunya. (SOC)

Els nostres objectius prioritaris:

Donar relleu generacional a una tradició arrelada al nostre territori que ha estat durant dècades el nostre motor econòmic.

Aplicar una metodologia formativa per accelerar els processos d’aprenentatge de la ceràmica i de les arts plàstiques  per mitjà de formació monogràfica.

Oferir formació d’oficis artesans tradicionals als joves i adults per millorar i ampliar les seves possibilitats de futur.

T'informarem quan tinguem places. Deixan's un email amb el que poguem contactar amb tu.