À PROPOS DE NOUS

L'art est notre passion. Et le vôtre?

Situé dans un environnement imbattable et au milieu de la nature, au cœur de l’Empordà, territoire inspiré par de nombreux artistes, nous avons essayé de transmettre et de maintenir la passion pour la boue, basée sur les éléments les plus fondamentaux tels que la terre, l’eau et feu, et que dans le même temps, nous pouvons trouver dans l'environnement naturel à l'état pur.

Something is wrong.
Instagram token error.
Follow
Voir Plus

Valors en què ens basem:

• Innovació i dinamisme: apliquem la nostra activitat amb energia i esperit innovador, amb l’atenció posada en els moviments artístics i socials que es produeixen tant en el nostre entorn proper com al món.
• Perfeccionament i millora professional permanents: totes les persones de l’organització treballem amb la consciència que és necessària i possible la millora contínua.
• Orgull, satisfacció i motivació: sentim que pertanyem a una organització moderna, avançada i renovadora, sensible a diferents actituds individuals i / o col·lectives, que fomenta i estimula la seva iniciativa i creativitat; es promou el treball en equip i la cultura participativa.

• Qualitat de servei: l’usuari és atès adequadament amb totes les seves necessitats vinculades al profit de l’oferta que rebi; la seva satisfacció serà objectiu prioritari.
• Responsabilitat social i sostenibilitat: sentim el compromís cap a la cura mediambiental i l’eficiència energètica en l’exercici diari de les nostres activitats complint amb les obligacions que ens hem imposat en aquest àmbit.

EL NOSTRE EQUIP

Coneix alguns dels nostres professors

LES NOSTRES INSTAL·LACIONS

Descobreix els racons de l'Escola